US Open: Kohlschreiber stjæler et sæt fra Nadal


Mandag begynder fjerde runde i herrernes turnering i New York, og kampene begynder en anelse senere - dvs. ikke før klokken 18 dansk tid:
 

Janko Tipsarevic - David Ferrer (18:05)

Dette er en gentagelse af sidste års kvartfinale, hvor Ferrer kæmpede sig til en sejr i fem sæt over serberen. Ingen af de to spillere går ind til kampen i den samme form som for 12 måneder siden, men jeg forventer et lignende resultat.

Tipsy har været velsignet af lodtrækningsheld indtil videre, og han kan være glad for i det mindste at have forsvaret nogle af sine ranglistepoint efter en ellers skidt tour i denne sæson.

Ferrer har heller ikke ligefrem været helt fremme i skoene på det seneste, og jeg tvivler på, at det bliver en meget underholdende kamp. Tipsy er endnu ikke rigtig blevet udfordret af andre end Jack Sock, der på grund af sin beskedne form ikke kunne opretholde tempoet. Det er én ting, som vi ved, Ferrer vil være i stand til.

Tipsy har ikke slået en top-10-spiller siden Juan Monaco i oktober, og hans statistik mod top-5-modstandere er 4-25, så serberen har oddsene imod sig mandag aften. Jeg er fristet af at satse på 3-1 til Ferrer til odds 3.55.
 

Phillip Kohlschreiber - Rafael Nadal (01:05)

I dagens sene kamp tager turneringsfavoritten Nadal imod John Isners overmand, Kohlschreiber. Det bør blive endnu en sejr til spanieren, men tyskeren har en god chance for at tage et sæt.

Rafa gør det som bekendt rigtig godt mod højrehåndsspillere med énhåndsbaghånd, og i de seneste 50 kampe mod denne type modstander har Rafa vundet de 46. Kohlschreiber slog en umotiveret Rafa på græs i Halle sidste år, og han har taget mindst ét sæt, når han har mødt den tidligere mester på hardcourt, så han er naturligvis ikke uden chancer, hvilket Nadals odds på 1.04 ellers kunne antyde.

Tyskeren kan godt tænkes at falme i det sidste sæt, når først han indser, at slaget er tabt, og det holder mig fra et sats på handicap, men odds 2.65 på, at Kohlschreiber vinder et sæt, ser fornuftigt ud. Selvom Rafa har vist fin tennis på den nordamerikanske hardcourt-tour, efter han kom tilbage fra sin skade, så har han tabt sæt mod énhåndsspillere som Grigor Dimitrov og Roger Federer, og Philipp kan gøre det samme.
 

Mandagens spilforslag:
Sats på, at Ferrer slår Tipsarevic 3-1 til odds 3.55
Sats på, at Kohlschreiber med sæthandicap +2.5 slår Nadal til 2.65


Klik her for at spille på herrernes turnering i US Open hos Unibet