US Open: Sats på at Djokovic smadrer Becker


De resterende 16 kampe i herrernes anden runde ved US Open spilles fredag, og her skal store navne som Novak Djokovic, Andy Murray og Juan Martin Del Potro i aktion. Vi begynder med verdensetteren:
 

Novak Djokovic - Benjamin Becker

Den tidlligere mester og sidste års nummer to laver ingen svinkeærinder i de første par runder i Grand Slam-turneringer, hvis han kan undgå det, og Becker, der ikke har meget andet end en god serv og en ofte vild forhånd, ligner et lam, der er på vej til slagtning. Det var nok for ham mod den håbløst uskarpe Lukas Rosol i første runde, men det vil det ikke være fredag, og jeg satser på, at serberen klarer det hurtigt og effektivt. Nole gjorde det meget nemt af med Ricardas Berankis i første runde, og i sidste års turnering vandt han alle de fire første kampe på under 25 partier. Dagens grænse er sat ved 26.5, og jeg har svært ved at se, hvordan Becker skal være i stand til at trække kampen op over det antal partier - med mindre han leverer sit livs kamp på serven. Under 26.5 partier til odds 1.85 ligner et solidt sats i denne kamp, der begynder lidt over syv fredag aften dansk tid.
 

Jarkko Nieminen - Joao Sousa

Jeg er ikke helt klar over, hvorfor Nieminen er vurderet helt nede i 1.27 med tanke på hans elendige Grand Slam-historik på det seneste og Sousas ret høje niveau i kampen mod Grigor Dimitrov. Nieminen har naturligvis meget mere erfaring på dette niveau, men Sousas spil bliver bedre og bedre på hardcourt, og han har haft en del succes i Challengars på det seneste - og vi har set med Dan Evans, hvad det kan gøre for en spillers selvtillid. Nieminen er aldrig god, når presset hviler på hans skuldre, og selvom han nok ender med at vinde kampen, så bliver jeg nødt til at satse på portugiseren med sæthandicap +2.5 til odds 1.55.
 

Julien Benneteau - Jeremy Chardy

Denne franske affære kan meget vel blive en lang én af slagsen, men en stor bekymring for dem, der satser på Chardy, må være hans skadesstatus, der fortæller os, at han har haft knæproblemer, og at han fik en alvorlig krampe efter sin sejr i fem sæt over Sergiy Stakhovsky i første runde. Benny gjorde sit for at gøre kampen mod Michal Przysiezny sværere, end den burde være blevet, men han er den friskeste af de to, og Chardy er ikke kendt for sine fighteregenskaber. Chardy vil sandsynligvis ikke kunne fortsætte med sit angrebslystne spil hele kampen igennem, hvilket Benny kan drage fordel af og avancere til 1/16-finalerne. Over en hel kamp bør Benneteau være i stand til at dække et partihandicap på -2.5 til odds 1.75.
 

Fredagens spilforslag:
Sats på under 26.5 partier i kampen Djokovic - Becker til odds 1.85
Sats på, at Sousa med sæthandicap +2.5 besejrer Nieminen til 1.55
Sats på, at Benneteau med partihandicap -2.5 slår Chardy til 1.75


Klik her for at spille på herrernes turnering ved US Open hos Unibet