US Open: Suarez Navarro er ingen sag for hårdtslående Williams


Den voldsomme blæst og regn, der betød fem timers forsinkelse mandag, skubbede Ana Ivanovic og Vika Azarenkas kamp til tirsdag. Den kamp ser jeg nærmere på i dagens klumme, ligesom jeg analyserer tirsdagens to kvartfinaler.
 

Ana Ivanovic - Victoria Azarenka (17:05)

Begge kvinder fik lov til at arbejde meget hårdt i den foregående runde, og Ivanovic var kun et par point fra at tabe mod Christina McHale, mens Vika måtte kæmpe sig tilbage fra et tabt sæt mod Alize Cornet.

De to har mødt hinanden seks gange tidligere, og den andenseedede fører 4-2. I den seneste kamp, i Carlsbad, var Azarenka rusten efter en skadesperiode, og Ana pressede sin modstander hårdt, og jeg forventer en mere klar sejr til hviderusseren i denne omgang.

Kampen bliver spillet lidt over klokken fem dansk tid, og jeg er ikke sikker på, at jeg bryder mig om Anas boldopkast i de omgivelser, der normalt byder på en tricky blæst. Noget andet, der bør bekymre Ana og hendes fans, er det faktum, at hun to gange i sine seneste to kampe mod Vika har afgivet 0-6-sæt. Jeg hælder mod partihandicappet -5.5 i Azarenkas favør til odds 1.84.
 

Ekaterina Makarova - Na Li (18:05)

Jeg var meget overrasket over, at Makarova var i stand til at slå Aga Radwanska uden at afgive sæt i den forgangne runde - især efter at hun tidligt kom bagud 0-4. Hun spiller dog en type tennis, der kan smadre alle og enhver, hvis hun rammer dagen.

Det har russeren ikke gjort så ofte i sine tre tidligere møder med Li, der har taget sejren i alle tre tilfælde - men så igen: Makarova havde heller tidligere været i nærheden af at slå Radwanska. Li har spillet rigtig godt den sidste uges tid, og hendes topniveau er højere end Makarovas ditto, men dette opgør afgøres af stabilitet.

Hvem er i stand til at finde linjerne, slå flest vindere og holde fejlene på et minimum? Man forventer, at svaret er Li, men hendes odds er nede i 1.30, hvilket ikke appellerer så meget til mig. Hvis Makarova kan få sit spil til at køre, så kan det blive en tæt kamp, men hvis ikke det er tilfældet, taber hun klart.

Det er scenariet for os bettere i denne kamp, og jeg vælger at gå efter sæthandicap +1.5 i Makarovas favør til odds 1.95, da jeg mener, at hun er klar til at udnytte Lis eventuelle svagheder.
 

Serena Williams - Carla Suarez Navarro (01:05)

Spanieren har kostet mig et par kuponer i denne turnering, og nu får hun endelig sin bekomst.

Hvis vi skal være fair over for CSN, så har hun i glimt vist fremragende spil i denne turnering, men jeg kan ikke forestille mig andet end en storsejr til Williams i nat.

CSN har ikke meget, hun kan true amerikaneren med, eftersom hun ikke vil få tid til at forberede de store sving, hun laver på sin baghånd; dertil er Williams' slag for hårde, og resultatet bliver fejl på fejl fra spanieren.

Selv på Roms langsomme grus for et par måneder siden vandt Williams 6-0, 6-3. Spanieren er en nervøs type spiller, og en stor kvartfinale i New York, hvor Williams stiller op med masser af rutine, kan vise sig som en skidt kombination for Carla. Jeg satser på Williams med -7.5 i partihandicap til odds 1.70.
 

Tirsdagens spilforslag
Sats på, at Williams med partihandicap -7.5 slår Suarez Navarro til odds 1.70

Klik her for at spille på kvindernes turnering ved US Open hos Unibet