US Open: Wozniacki besejrer Peng og sikrer sig finaleplads


Fredag spiller kvinderne semifinaler ved US Open 2014, og både danske Caroline Wozniacki og amerikanske Serena Williams forventes at booke pladser i den prestigefyldte finale.

Vejrudsigten lover os endnu en varm og solrig dag i New York med temperaturer omkring 29 grader og en vindstyrke på lidt over fem sekundmeter.

 

Caroline Wozniacki - Shuai Peng

Mine følgere på Twitter vil vide, at jeg inden turneringen spillede en lille mønt på Wozniacki som vinder, og danskeren er nu kun to sejre fra at give gevinst, selvom fredagens semifinale sagtens kan blive en hård opgave for Wozniacki.

Det overraskede mig, hvor nemt hun slog Sara Errani, men jeg var ikke decideret chokeret, eftersom italieneren bør blive fejet af banen langt oftere, end hun reelt gør.

Errani kunne ikke stille meget op mod Wozniacki, men jeg havde alligevel regnet med, at hun kunne have skabt en længere kamp med sin udholdenhed. Denne sommers "nye" Wozniacki har dog flere strenge at spille på end tidligere.

Caro lavede 26 vindere mod Errani, og ja, det var "kun" Errani, men det viser, hvor meget selvtillid hun har netop nu, og hun frygter ikke Peng, efter at hun har slået kineseren i hver eneste af deres seneste fem møder.

Du kan se hele kampen direkte på Unibet TV!

Wozniacki fører samlet 5-2 over Peng, men det er ikke sikkert, at historikken er relevant i dag, bortset måske fra én af de to kampe i sidste sæson, hvor danskeren slog Peng 6-1, 6-1 i Cincy.

Selv det opgør ligger muligvis for langt tilbage med tanke på den form, Wozniacki har vist denne sommer, samt de takter, Peng har gravet frem fra, hvem ved hvor de seneste to uger.

For Wozniacki handler det om at ramme tæt på linjerne, så hun tvinger kineseren til at fjerne en hånd fra sine frygtede tohåndsslag.

Det har været nemmere sagt end gjort for kvinder som Aga Radwanska, Roberta Vinci og Lucie Safarova i denne turnering, og Belinda Bencic blev blæst væk, før hun overhovedet kom ind i kvartfinalen mod Peng.

9 af de seneste 12 semifinaler hos kvinderne er spillet færdig efter to sæt, og jeg kan godt se tendensen fortsætte i år, hvor spillet på 2-0-sejren til Wozniacki frister.

Det kan godt gå hen at blive tætte sæt, men jeg tror, Woz har nok i posen til at snuppe dem begge til odds 1.75.

Spilforslag:
Sats på, at Wozniacki besejrer Peng 2-0 til odds 1.75