Wimbledon: Hollandske Sijsling er for god for Kuznetsov


Mandagen på The All  England Club skulle vise sig at blive en af de mere mindeværdige ved Wimbledon i nyere tid, da Rafa Nadal røg ud i første runde til Steve Darcis.

Den tidligere mester så ud til at have problemer med knæene igen og var i flere situationer ude af stand til at bevæge sig mod belgieren, der spillede fremragende mod gruskongen, hvis fødder til tider så ud til at have slået rødder i græsset.

Det var en middelmådig - og lidt uheldig - dag for mine spilforslag, efter at jeg valgte det forkerte af to spilforslag i Lleyton Hewitts kamp, men min double gav bonus, da både Marin Cilic og Mikhail Youzhny vandt uden at afgive sæt.

Evgeny Donskoys hæslige start mod John Isner kostede ham sejren, og efter at have tabt et par tiebreaks tabte han i tre sæt.

Tirsdagens program byder på stjerner som Novak Djokovic, Juan Martin Del Potro, Tomas Berdych og David Ferrer. Ud af disse fire herrer møder Djokovic og Berdych modstandere, der på en god dag kan give selv de bedste problemer.

Hvis vi begynder fra toppen af tirsdagens kampprogram, så døjer både Kevin Anderson og Olivier Rochus med skader, mens James Blake hader græs, og Ivan Dodig har en chance mod Philipp Kohlschreiber, selvom kroaten har en skidt statistik ved Wimbledon.

Aljaz Bedene bør vinde over Leonardo Mayer, mens Jesse Levine heller ikke bør få de store problemer med at komme forbi Guido Pella, der er på Herrens mark, når han spiller på græs.

Argentineren har tabt til folk som Luke Bambridge og Dan Evans allerede i denne græssæson, og Levine kan ikke andet end være tilfreds med lodtrækningen. Sats på, at han vinder opgøret 3-0 til odds 1.60.

Philipp Petzschner har haft store problemer med sin skulder på det seneste, hvilket gør, at jeg ikke satser på ham mod Michal Przysiezny, mens kampene Chardy-Harrison og Istomin-Seppi på forhånd ligner noget nær 50/50-opgør. Dem vil jeg helst undgå.

Jeg er dog klar til at satse på Igor Sijsling mod Alex Kuznetsov, og jeg tror, at hollænderen kan dække et partihandicap på -5.5, nu hvor han er kommet sig over den sygdom, der tvang ham ud af turneringen i Rosmalen sidste uge.

Kuznetsov holder af at dyste i de store grundslag, men han er ikke særlig god til det og har ikke vundet en græskamp i en hovedturnering siden 2007. Sijsling er i en anden liga, og jeg kaster mig ud i odds 1.75 på handicapppet.

Michael Llodra bør være for stor en mundfuld på græs for Jarkko Nieminen, der røg en tur på hospitalet efter sit nederlag til Feli Lopez i Eastbourne sidste uge. Llodra giver dog ikke meget spilværdi med odds 1.55, så jeg vender mig i stedet mod Andreas Haider Maurer til odds 2.75 mod Go Soeda.

Her har jeg på fornemmelsen, at østrigeren, der kan spille godt på græs, men som ofte ikke gider, er undervurderet mod Soeda, der har spillet masser af kampe på græs, men som kun har vundet tre af slagsen på tourniveau i hele sin karriere.

Jeg har svært ved at se, hvorfra odds 1.43 er hentet i en kamp, som jeg vurderer til at være meget mere lige, så Haider Maurer repræsenterer en meget fin spilværdi her.
 

Tirsdagens spilforslag:
Sats på, at Sijsling med partihandicap -5.5 slår Kuznetsov til odds 1.75
Sats på, at Haider Maurer besejrer Soeda til odds 2.75


Klik her for at se de største tennisspilleres sjove og omfattende Twitter-netværk!