Wimbledon: Larcher de Brito ryger skrigende ud af turneringen


Wimbledon 2013 serves i gang på All England Club mandag, hvor kampene begynder omkring klokken halv ét.

Der er en hel del interessante kampe i kvindernes turnering på premieredagen, men hvad angår den store spilværdi er der ikke det store at hente, så det ligner en dag, hvor det giver mening at samle en række mindre odds.

Pengepræmien til dem, der ryger ud i første runde, er blevet hævet i år, og det er nok et valg, som det britiske tennisforbund kommer til at fortryde, når vi får nogle rædselsfulde præstationer i første runde af både kvindernes og herrernes turnering at se fra spillere, der er skadet, utilpas eller bare ikke gider at spille på græs, og som kommer for at indkassere en pæn sum.

Den første i den kategori er Alexa Glatch, der lader til at ignorere det faktum, at hun er skadet og har trukket sig fra en del kampe på det seneste.

Amerikaneren har ikke spillet siden Bruxelles og vil helt sikkert ikke være et problem for Christina McHale, der kan tilføjes akkumulatoren til odds 1.19, selvom sidstnævnte heller ikke kan siges at være i den bedste form.

Derefter har vi Lesia Tsurenko, hvis status som lucky loser blev ramt af yderligere held i sidste uge, da modstanderen Dani Hantuchova måtte trække sig, og hun endte i kvartfinalen i Rosmalen efter kun at have vundet én afsluttet kamp. Mandag møder hun Lara Arruabarrena, der har været ramt af kyssesyge, og som i lighed med britiske Heather Watson ikke er tilbage i topform endnu.

Sofia Arvidsson har døjet med diverse skavanker og allergier i løbet af året, og resultaterne har lidt llige så meget som hende selv. Svenskeren får sin sag for på Court 9 mandag, når hun møder græsspecialisten Mirjana Lucic-Baroni, der har styrken til at sætte en stopper for svenskeren. Hvis den lidt småskøre kroat kan holde styr på det mentale, så bør hun vinde kampen.

Yanina Wickmayer svigtede mig i stor stil i Eastbourne sidste uge med en rædselsfuld indsats mod Elena Vesnina, men jeg giver hende chancen for at rette op på tingene i det, der ligner en nem opgave mod Vesna Dolonc. Wicky bør være for stor en munndfuld på græs for Dolonc, der kun har vundet én kamp i en hovedturnering på tourniveau på græs.

Camilla Giorgi nåede til fjerde runde sidste år som kvalifikationsspiller og hun får det der ligner en blød start i forsvaret af sine ranglistepoint mod det britiske wildcard Samantha Murray. Giorgi slog Murray i denne turnering for to år siden, og briten er ganske enkelt ikke klar til tennis på tourniveau. I modsætning til andre britiske spillere kan man ikke engang tale om, at Murray er bedre på græs - hun har således ikke vundet så meget som én græskamp på tourniveau.

Til et bedre odds finder vi Melanie Oudin-sejren mod den storskrigende Michelle Larcher de Brito (omkring 1.80) på Court 6 midt på eftermiddagen.

Portugiseren er mere kendt for sit høje lydniveau end sit høje tennisniveau, og hun har ikke vundet en kamp i en hovedturnering på tourniveau siden sidste sommer. Hun er ikke meget værd på græs, og Oudin besejrede hende da også komfortabelt på dette underlag sidste sæson i Birmingham. Oudin er ustabil, men hun bør vinde kampen.

Prøv at kaste dig ud i Kvartetten Tsurenko (1.36), Giorgi (1.20), McHale (1.19) og Wickmayer (1.30), der giver et samlet odds omkring 2.60.
 

Mandagens spilforslag:
Sats på sejre til Tsurenko, Giorgi, McHale and Wickmayer til omkring odds 2.60
Sats på, at Oudin slår Larcher de Brito til odds 1.80
Sats på, at Lucic-Baroni slår Arvidsson til odds 1.51
 

Klik her for at spille på kvindernes Wimbledon-turnering hos Unibet

Klik her for at læse blogartiklen 'Wimbledon: 10 ting du skal vide før kvindernes Grand Slam-turnering'