Davis Cup-tennis: Monaco giver Simon en lærestreg


Herrernes tenniselite har haft et par dages hvil efter strabadserne i Sony Open, men en hel del af dem skal i ilden igen fredag og hen over weekenden i Davis Cup. Der er masser af kampe i de kommende tre dage - ikke mindst kvartfinalerne i World Group, der byder på kampe med folk som Novak Djokovic og Jo-Wilfried Tsonga.

Dag 1's singlekampe tilbyder de sædvanlige 1.01-odds, når spillets etablerede stjerner byder meget lavere rangerede spillere op til dans. Mange af kampene er derfor umulige at anbefale som spilobjekter, men det er rent faktisk muligt at finde noget spilværdi fredag.

Carlos Berlocq er ikke en spiller, man sådan bare lige vinder over, og han kan meget vel give Tsonga kam til sit hår på gruset, der er franskmandens mindst foretrukne underlag. Argentina skal have en god start, hvis de skal have en chance i mødet med Frankrig, og Tsonga får det muligvis sværere på udebane, end oddset på 1.40 indikerer. Det er deres første karrieremøde, og Berlocq er i fin form efter at have slået Kei Nishikori og Alex Dolgopolov i Indian Wells og presset Andy Murray. Berlocq-sejren med et forspring på 1,5 sæt til odds 2.08 ser fornuftigt ud.

I det samme opgør er Juan Monaco sat for højt med odds 2.60 mod Gilles Simon. Monaco har været skidt spillende gennem hele sæsonen på grund af en håndskade, men sjovt nok kom hans to sejre i netop Davis Cup. Simon, der spiller i stedet for den skadede Richard Gasquet, har en dårlig statistik i Davis Cup. Han fik tæsk på hjemmebane på grus af John Isner og tabte til David Ferrer og Jürgen Melzer inden da. Han har kun vundet én femsætter-single i Davis Cup i sin karriere, og det var mod Stefan Koubek i 2011. Monaco og Simon har spillet mod hinanden seks gange, og stillingen er 3-3, men hvis Monaco er klar, så er han for god til at have odds 2.65.

To andre outsidere med sejrschancer er Viktor Troicki (2.95) mod Sam Querrey og Vasek Pospisil (3.85) mod Andreas Seppi.

Den, der satser på Sam Querrey under pres til odds 1.38, bør tænke sig om en ekstra gang, for amerikaneren er en af de værste spillere under pres, jeg længe har set. Han har ikke lavet andet hele sæsonen end at præstere et par mindeværdige gummiarme. Troicki har heller ikke ligefrem haft en god sæson, men han har slået Querrey to gange ud af de tre i indbyrdes kampe.

Serberen har vundet syv af sine seneste 10 singlekampe i Davis Cup og kom senest tilbage efter at have været bagud med to sæt mod David Goffin på grus. Han kan spille effektivt på indendørs hardcourt, så det kan ende med at blive en meget mere lige dyst, end oddsene foreslår.

Seppi er heller ikke en Davis Cup-legende med fem nederlag i sine seneste otte kampe inklusiv en ydmygelse senest mod Marin Cilic foran sit hjemmepublikum. I de to hidtidige kampe mod den storservende Pospisil har han haft sine problemer. Meget vil afhænge af, hvordan Pospisil reagerer i den givne situation; hvis han server godt på det hurtige indendørs underlag i Vancouver, kan han sagtens skubbe Seppi ud i fire eller fem sæt, så over 36.5 partier ligner et godt sats.

Spilforslag:
Sats på, at Monaco slår Simon til odds 2.60
Sats på, at Berlocq med +1.5 sæt slår Tsonga til 2.08
Sats på, at Troicki slår Querrey til 3.00
Sats på 36.5 partier i kampen Pospisil-Seppi til 1.80


Klik her for at spille på Davis Cup hos Unibet.