French Open: 10 ting du bør vide før kvindernes turnering


10. Serena Williams er med odds 1.70 favorit til at vinde French Open 11 år efter, hun vandt sin første titel på Roland Garros. 

9. Amerikaneren har vundet fem ud af otte turneringer denne sæson inklusiv Rome Masters sidste weekend. Hun har dog ikke vundet French Open siden 2002 og har odds 2.10 på ikke at vinde turneringen i år.

8. Maria Sharapova er forsvarende mester efter sin sejr over Sara Errani på 6-3, 6-2 i sidste års finale. Det var hendes første Grand Slam-trofæ på grus, og russeren har odds 5.40 på at gentage bedriften.

7. Errani er nået til semifinalerne i sine to seneste grusturneringer dette forår, men har aldrig vundet en Grand Slam. Italieneren har odds 25.00 på at vinde French Open. 

6. Victoria Azarenka begyndte sæsonen som nummer ét i verden, men er dumpet ned som tredjeseedet til denne turnering. Australian Open-mesteren røg ud i fjerde runde sidste år, men har odds 7.50 på at vinde i år. 

5. Den tidligere mester Li Na nåede til finalen i Stuttgart sidste måned - hendes første grusfinale siden Rome Masters i 2012. Lis eneste succes i en grusfinale stammer fra Roland Garros i 2011, og kineseren har odds 12.50 på at vinde igen. 

4. Den tjekkiske stjerne Petra Kvitova er aldrig kommet længere end semifinalerne på Roland Garros og har kun vundet fire ud af syv gruskampe dette forår. Wimbledon-mesteren fra 2011 møder imidlertid en wildcard-spiller i første runde og har odds 55.00 på at tage titlen. 

3. Verdensranglistens nummer fire, Agnieszka Radwanska, har kun spillet tre gruskampe dette forår og har tabt de to. Polakken har haft problemer med skader på det seneste og ligger nummer 10 på listen over favoritter med odds 90.00. 

2. Den tidligere verdensetter, danske Caroline Wozniacki, møder briternes bedste spiller, Laura Robson, i første runde. Wozzie har tabt alle sine seneste tre førsterundekampe på grus og ligger helt oppe på 150.00 som vinder af turneringen. 

1. Robson derimod spiller sin kun anden French Open i karrieren og har aldrig vundet en grusturnering - hverken som professionel eller som junior. Britens vinderodds ligger i skyhøje 600.00.


Klik her for at spille på kvindernes turnering ved French Open hos Unibet