French Open: Cetkovska giver god spilværdi som underdog fredag


Torsdag udviklede sig til lidt af en sløj oplevelse ved French Open, da regnen ødelagde programmet, og kun en håndfuld kampe kunne gennemføres.

Jeg sagde torsdag, at jeg ikke ville bliver chokeret over at se Bethanie Mattek-Sands presse Na Li en smule, og amerikaneren gjorde mere end det, da hun efter tre sæt havde besejret en af titelbejlerne. Den 16. seedede Dominika Cibulkova røg også ud til Marina Erakovic, mens Fran Schiavones kamp er udskudt til fredag omkring klokken ét på Bane 2 efter opgøret mellem Tommy Haas og Jack Sock.

En anden italiener, jeg er interesseret i fredag, er Roberta Vinci, der er for lavt sat til odds 1.40 mod Petra Cetkovska. Sidstnævnte har haft en fodskade det meste af året, men har set godt ud på Roland Garros indtil nu. Hendes sejre over Olga Puchkova, hvor hun kun tabte to partier, og Anastasia Pavlyuchenkova viser, at hun er tilbage i fin form.

Hun har uden tvivl spillet til at kunne slå Vinci, der har en virkelig skidt statistik på grus i de store turneringer: Italieneren er aldrig kommet videre end til tredje runde i Premier-turneringer og Grand Slams. Odds 1.73 på at Petra tager minimum et sæt, ligner det sikre sats, da hun meget vel kan løbe tør for energi på grund af manglende kampe i benene, men odds 2.90 på sejren er også værd at overveje.

En anden seedet spiller, der kan komme i problemer, er Angelique Kerber, der har døjet med skader hele sæsonen. Hun møder i dagens sidste kamp på Bane 1 Varvara Lepchenko, som hun før har haft bøvl med. Kerber har tabt tre af sine seneste fire kampe mod venstrehåndede modstandere på grus, og hun er 0-4 mod Lepchenko.

Det er måske ikke så brugtbart, som det umiddelbart kunne se ud, da de fleste af kampene blev spillet for et godt stykke tid siden, men hun kan få problemer. Jeg tror, at kampen går over grænsen på 20.5 partier til odds 1.85, selvom 2.55 på sejr til Lepchenko frister.
 

Fredagens spilforslag:
Sats på, at Cetkovska med +1.5 i sæthandicap slår Vinci til odds 1.73
Sats på over 20.5 partier i kampen mellem Lepchenko og Kerber til 1.85