French Open: Sats på Sharapova-sejr over Jankovic igen, igen


Tirsdagens væddemål i kvindernes turnering ved French Open gav ingen gevinster, og selvom regnestykket sådan set var rigtigt, så var resultatet af en eller grund forkert.

Jeg mente, at Sara Errani ville presse Aga Radwanska ud i tre sæt, men italieneren gjorde det i en tiebreak i andet sæt i stedet for. Min idé om at satse på Sveta Kuznetsova mod Serena Williams viste sig ganske uheldig.

I stedet for at vinde de tre påkrævede partier i første sæt vandt russeren dem i andet og tredje sæt. Hvis Sveta havde udnyttet de breakpoints, hun havde i kampens første parti, så kunne tingene have set helt anderledes ud.

Williams tabte helt modet i andet sæt efter ellers at have spurtet gennem første sæt (6-1), og i tredje og sidste sæt var hun tvunget til at modstå adskillige breakpoints for at undgå at komme bagud 0-3. Kuznetsova formåede ikke at gribe chancen, og efter at have kæmpet mod sig selv i to sæt, kravlede Williams over målstregen.

Onsdagens to kvartfinalekampe byder på Jelena Jankovic mod Maria Sharapova klokken 14 på Philippe Chatrier-banen, mens Maria Kirilenko samtidig møder Vika Azarenka på Suzanne Lenglens grus.

Sharapova har haft godt styr på Jankovic gennem sin karriere og har vundet seks af de to kvinders syv indbyrdes opgør, men den eneste gang, de skulle have mødt hinanden på grus, måtte Maria trække sig før semifinalen i Rom tilbage i 2008.

Maria udslettede JJ, da de mødtes på Miamis langsomme hardcourt for et par måneder siden. Hun har ikke tabt et sæt i denne turnering, siden hun tabte en tiebreak mod Klara Zakopalova i fjerde runde sidste år.

Jankovic imponerede i den seneste runde med en sikker sejr over Jamie Hampton, men det har ikke rigtig overbevist mig om, at serberen har mange chancer onsdag mod den russiske overmagt.

Jeg tror, at Sharapova vinder kampen i to sæt, og derfor satser jeg på russeren med sæthandicap -1.5 til odds 1.60.

De to andre hovedpersoner onsdag mødes ligeledes på grus for første gang - og for sjette gang i karrieren. Kirilenko slog senest Azarenka tilbage i 2007, og Vika har vundet de tre seneste indbyrdes kampe (på græs, hard og indendørs hard) uden at afgive sæt.

Enkelte mente, at Fran Schiavone ville besejre Azarenka i den seneste runde, men ikke mig. Der er en fornemmelse af, at Kirilenko har gjort det rigtig godt med de midler, hun har, i forhold til at nå tre Grand Slam-kvartfinaler, hvoraf dette er den tredje.

Vika er blot i sin tredje French Open-kvartfinale, og efter at hun har tabt de første to, vil hun være ekstra opsat på at nå til semifinalerne for første gang. Med verdens nummer 12 på den anden side af nettet tvivler jeg på, at hun misser det denne gang.

Hviderusseren har forbedret sit spil på grus, hvilket ellers langt fra er hendes foretrukne underlag, efterhånden som turneringen er skredet frem. Jeg tror, at kampen vil være slut efter mindre end 19.5 partier til odds 1.80.
 

Onsdagens spilforslag:
Sats på, at Sharapova med sæthandicap -1.5 slår Jankovic til 1.60 
Sats på under 19.5 partier i kampen mellem Azarenka og Kirilenko til 1.80