French Open: Schmiedlova tager kontrollen mod Hampton


Onsdag udviklede sig til endnu en profitabel dag i kvindernes singleturnering ved French Open, da to af mine væddemål gik hjem.

I kampen, der var blevet udsat fra tirsdag, viste mit sats på Aravane Rezai med +1.5 sæt sig at være fornuftigt, eftersom den franske spiller snuppede andet sæt mod Petra Kvitova.

Det var uheldigt, at Mallory Burdette missede en nem forhånd ved 40-30 i andet sæt mod Aga Radwanska; den fejl førte til, at hun tabte seks partier i træk og dermed spolerede mit handicap med bare et enkelt parti.

Mit væddemål på Sveta Kuznetsova gik også galt, da russeren startede sin kamp sløvt og tabte det første sæt, før hun cruisede gennem de to efterfølgende, men Monica Puig levede op til mit outsider-sats, da hun slog Madison Keys til odds 2.20 i onsdagens aftenkamp.

Vejret ser tvivlsomt ud torsdag, men jeg håber, at det bliver til at leve med, så vi kan få afviklet nogle kampe. Der er således hele 16 kampe i anden runde på programmet i dag.

Omkring middagstid møder den slovakiske stjerne Karolina Anna Schmiedlova en modstander, der må være slidt og nedbrudt i form af Jamie Hampton, der har været ude i nogle hårde kampe den seneste uges tid.

Amerikaneren har spillet fire tresættere på en uge og været ude i en 9-7-finale i sidste sæt mod Lucie Safarova onsdag, så hun vil sandsynligvis være et godt stykke under de 100 pct. mod den fremadstormende Schmiedlova, der har kvalificeret sig til hovedturneringen.

Hun besejrede Yanina Wickmayer onsdag og har med odds 2.60 en fin chance for at slå Hampton torsdag, hvilket er mit første væddemål.

Jeg er også fristet af oddset på Vania King mod Sloane Stephens, men King er ikke ligefrem stabil, og jeg foretrækker odds 1.88 på den tidligere mester Fran Schiavone mod Kirsten Flipkens i den seneste eftermiddagskamp på Suzanne Lenglen-banen.

Flipkens er ikke særlig effektiv på grus sammenlignet med andre underlag, og hun drog fordel af en udmattet Flavia Pennetta i den seneste runde, men Schiavone kan bringe balancen tilbage i regnskabet i italienernes favør ved at vinde de to spilleres tredje indbyrdes karriereopgør.

Jeg havde mine penge på Flipkens, da hun slog Schiavone på hardcourt i Hobart i begyndelsen af året, men det var en meget jævnbyrdig kamp. Jeg forventer, at veteranen slider Flipkens op på gruset til odds 1.88.

Det vil ikke overraske mig, hvis Bethanie Mattek-Sands sætter Na Li under en smule pres. Petra Kvitova er altid værd at spille imod i forhold til tosætssejre, og Shuai Peng har, hvad der skal til for at vinde den kamp på handicap.

Med tanke på Marion Bartolis seneste kamp her giver jeg Mariana Duque-Marino en god sejrschance som outsider.
 

Torsdagens spilforslag:
Sats på, at Schmiedlova slår Hampton til odds 2.35
Sats på, at Schiavone slår Flipkens til odds 1.85


Klik her for at læse Sean Calverts daglige tennistip på bloggen!