French Open: Sharapova sætter Stevens på plads


Min successtime ved kvindernes singleturnering i French Open løb ind i muren på grund af kombinationen af en skade til Sara Errani og godt spil fra Carla Suarez Navarro. Tidligere på dagen gik mit syvende vinderspil på kvinderne ellers hjem, da Angelique Kerber og Sveta Kuznetsova som forventet pressede hinanden ud i en lang dyst.

De resterende fire ottendedelsfinaler finder sted mandag i Paris, hvor både Maria Sharapova og Vika Azarenka skal i aktion. Andenseedede Sharapova står over for Sloane Stephens omkring klokken 15, mens tredjeseedede Azarenka møder den tidligere mester Fran Schiavone.

Sharapova møder den unge amerikaner for tredje gang i sin karriere, og den langbenede russer har vundet de to tidligere opgør ret komfortabelt; da de senest stod over for hinanden, i Rom, vandt Sharapova efter kun at have afgivet tre partier.

Stephens har fulgt sidste års fjerderundeplacering flot op efter en skidt start på sæsonen, men siden sin berømte sejr over Serena Williams har hun ikke slået nogen nævneværdige modstandere. Sharapova er et stort skridt op i forhold til spillere som Marina Erakovics og Vania Kings. Da Stephens ikke har mange værktøjer, der kan gøre ondt på Sharapova, er jeg fristet af spillet på under 18.5 partier i kampen til omkring odds 1.80.

De øvrige kampe er sværere at forudse, men jeg tror, at Jelena Jankovic er en tand for lavt sat til odds 1.38 mod den formstærke Jamie Hampton, der kommer lige fra en imponerende sejr over Petra Kvitova.

Jankovic havde en hård dyst mod Sam Stosur lørdag, og Hampton er skarp på gruset efter at have spillet masser af tennis på det seneste. Det kan blive endnu en vanskelig kamp for JJ, og jeg vil hellere satse på Hampton-sejr på sæthandicap +1.5 til odds 1.73 end på serberen til så lavt et odds som 1.42.

Kampen mellem Bethanie Mattek-Sands og Maria Kirilenko tager sig ligeledes ganske tricky ud. Kirilenko ser ligesom Jankovic ud til at være oddssat en smule for lavt i forhold til sin manglende stabilitet og skadesstatistik, så det bedste bud er at smide en skilling efter amerikaneren med partihandicap +2.5 til odds 1.87.

Mandagens spilforslag: Sats på under 18.5 partier i kampen mellem Sharapova og Stephens til odds 1.80