Tennis: Paris Masters - Onsdagstip


Jeg ramte én ud af to på mine spil tirsdag i 2012 BNP Paribas Masters.

Dagen begyndte igen perfekt, da Jerzy Janowicz vandt første sæt mod Marin Cilic i tiebreak. Dermed var mit første spil hjemme.

Den store polak fik efterfølgende en imponerende sejr over kroaten uden at tabe sæt. Som jeg skrev i går, var Marin Cilic langt fra uslåelig som favorit med lavt odds, og det skulle vise sig at være rigtigt.

Modstanden fra Cilic ramlede en smule i andet sæt, men det var han ikke ene om, da Alexandr Dolgopolov og Fernando Verdasco begge leverede præstationer, som jeg på høflig vis kun kan beskrive som "ikke ligefrem engagerede".

Verdasco var især skamløst ringe, da han tøffede rundt på banen for derefter at beslutte, at det hele var for meget for ham. I det mindste var Dolgo til stede (fysisk i det mindste) i to sæt.

Man skal ikke stole på favoritter med lave odds i denne uge, da man ikke ved, om spillerne har tænkt sig at gøre en indsats, eller om de bare ser turneringen som en forhindring inden vinterpausen.

Ærligt talt tror jeg ikke, at jeg vil satse på en eneste af favoritterne med lave odds onsdag, hvor det uden tvivl er værd seriøst at overveje at satse på nogle af de store outsidere.

David Ferrer og Juan Martin Del Potro har kurs mod London, så jeg vil ikke satse på dem, eftersom de begge havde et hårdt program i sidste uge. Delpo havde også nok at se til i ugen forinden.

Hvis det var en anden end Alejandro Falla, der mødte Delpo, så ville jeg være fristet af at satse på odds 7.50, men jeg er ikke sikker på, at Falla er god nok til at klare opgaven.

Marcel Granollers har en skidt statistik mod Ferrer, men hvis han nogensinde skal have en chance for at slå sin makker fra Davis Cup, så er det i dag. Ferrer har uden tvivl tankerne på O2 næste uge. Det er ikke usandsynligt, at den højere rangerede spanier taber til sin kollega i dag.

Grigor Dimitrov spiller godt. Det gør Juan Monaco ikke. Men argentineren har taget den talentfulde unge mand i skole i deres to kampe hidtil i karrieren, og den kamp kan ende på en del forskellige måder, hvilket får mig til at holde mig væk.

Kevin Anderson har også spillet godt, og Richard Gasquet vil muligvis blive nødt til at arbejde hårdt for at komme forbi den store sydafrikaner i dag, men hjemmebanefavoritten har haft styr på Anderson tidligere inklusiv i denne turnering sidste år.

Andy Murray og Novak Djokovic skal også i sving for første gang i Bercy i dag mod henholdsvis Paul-Henri Mathieu og Sam Querrey, og det kan være en god idé at satse på, at Querrey kan give Djokovic en god kamp.

De spiller omkring frokosttid på Court Central, og det behøver ikke at blive så nemt, som odds 1.10 kunne afspejle, med tanke på, at det er Djokovics første kamp på disse baner, og at Querrey har den nødvendige slagkraft.

Querrey har, hvad der skal til i sit spil for at blive en farlig modstander i dag, men desværre for amerikaneren det kniber mere med det mentale. Han bør dog skubbe Djokovic ud over 19.5 parti-grænsen.

Jeg har stadig til gode at blive overbevist om, at de store stjerner ønsker at være her i denne uge, og det skal blive interessant at se, hvad der sker i denne kamp, men den bør gå over grænsen for antal partier, med mindre Querrey giver op.

Den efterfølgende kamp bør også blive lang. Det er opgøret mellem John Isner og Michael Llodra.

Llodra ville have foretrukket hurtigere tennisforhold, men han har uden tvivl en chance mod Isner, der ikke har meget motivation, og hvis præstationer uden for USA generelt er dårlige.

Undtagelsen var sidste år i denne turnering, hvor han kom frem til semifinalerne, og underlaget giver ham mulighed for at få det rette sving på sin store forhånd, og hans serv er naturligvis effektiv på alle underlag.

Isners seneste seks kampe bedst ud af tre sæt er gået til det sidste og afgørende sæt, hvis man går tilbage til før US Open. Det skyldes hans svage returneringer, og da han spillede mod Llodra her i 2010 - indrømmet på et hurtigere underlag - formåede han ikke at få et eneste breakpoint.

Spilværdien ligger hos Llodra, og det ser endda ud til, at kampen vil gå over den høje 24,5-grænse for antal partier til odds 1.76.

Bedste spilSats på over 19.5 partier i kampen Querrey-Djokovic til odds 1.75; Sats på over 24.5 partier i kampen Isner-Llodra til 1.76.