Wimbledon: 10 ting du skal vide før kvindernes Grand Slam-turnering


10. Serena Williams er med odds 1.42 storfavorit til at vinde Wimbledon, efter at amerikaneren tidligere på måneden vandt sin 16. Grand Slam-titel ved French Open.

9. Serena Williams har vundet tre af de seneste fire Grand Slam-turneringer og har kun tabt fire af de 20 major-finaler, hun har deltaget i siden sin første finale ved US Open i 1999. Hun har odds 2.50 på at møde den andenseedede Maria Sharapova i finalen.

8. Russiske Sharapova har ikke vundet Wimbledon, siden hun som 17-årig tog titlen i 2004. Den nu 26-årige kvinde har odds 7.00 på at vinde årets turnering.

7. Sharapova er kun én gang i de seneste seks år nået til kvartfinalerne ved Wimbledon. Det var i 2011, da hun tabte til Petra Kvitova. Sharapova har odds 1.13 på at nå til semifinalerne.

6. Kvitova vandt sin hidtil eneste Grand Slam-turnering på Centre Court i 2011, men siden dengang har hun kkun spillet sig frem til to semifinaler i 10 Grand Slam-turneringer. Tjekken har odds 2.75 på at ende blandt de sidste fire kvinder i årets udgave af Wimbledon.

5. Den bedste britiske tennisspiller hos kvinderne, Laura Robson, går ind til Wimbledon med sølle to sejre siden maj. Den 19-årige har en resultatstatistik på 8-14 i denne sæson og har odds 50.00 på at nå til semifinalerne foran sit hjemmepublikum.

4. Robsons landsmand Heather Watson er dumpet otte pladser nedad på ranglisten, siden hun afsluttede 2012 som nummer 49 hos WTA. Watson er kun nået til én kvartfinale i ni forsøg i år (Memphis) og er med odds 2.18 underdog i kampen mod Madison Keys i første runde.

3. Kvindernes singleturnering er blevet vundet af en amerikaner 11 gange ud af de seneste 14 år: Lindsey Davenport har vundet én gang, mens Williams-søstrene har vundet fem hver. Amerikanske Sloane Stephens har odds 200.00 på at vinde årets turnering.

2. Agnieszka Radwanska spillede sig frem til finalen sidste år, men siden da er hun ikke kommet til så meget som én semifinale i de tre øvrige Grand Slam-turneringer. Polakken har odds 2.75 på at ende blandt de fire sidste i år.

1. Den tidligere verdensetter Victoria Azarenka har allerede vundet én Grand Slam i år (Australian Open), men har kun vundet én anden turnering i denne sæson (Doha). Azarenka har odds 8.00 på at vinde Wimbledon for første gang.


Klik her for at spille på kvindernes Wimbledon-turnering hos Unibet

Klik her for at læse opvarmningen til herrernes mesterskaber i Wimbledon