WTA i Charleston: Shvedova hiver King ned fra tronen


Tirsdagens action i Charleston byder på spillere som Serena Williams, Jelena Jankovic, Sabine Lisicki, Julia Goerges og Laura Robson, mens Marion Bartoli, Maria Kirilenko og Ana Ivanovic i stedet tørner ud i Monterrey.

Ud af de fem spillere ligner Robson den, der får det sværest; hun møder Estrella Cabeza-Candela, der nåede finalen i sidste uges grusturnering i Osprey. Laura derimod har ikke ramt den bedste form på det seneste.

Robson slog ganske vist tirsdagens modstander i kvalifikationsturneringen til French Open sidste år, men den 26-årige spanier kan meget vel gøre livet surt for briten til et odds omkring 2.20.

Jeg levner Yaraslava Shvedova gode chancer for at besejre sin doublepartner Vania King i tirsdagens åbningkamp klokken 16 på Court 3.

Shvedova har spillet kummerligt i 2013, hvor det bare er blevet til to sejre i hovedturneringerne på touren, og man kan sige, at hun har været nede i en bølgedal, siden hun næsten slog Williams i Wimbledon sidste sommer.

Verdensranglistens nummer 37 har ikke været længere end anden runde siden dengang i Wimbledon, men en tilbagevenden til den foretrukne grusoverflade, selvom det ikke er det normale røde af slagsen, kan meget vel give hende et kærkomment boost, og når alt kommer til alt, er hun en bedre singlespiller end King.

Selv på hardcourt, hvor King nok vil mene, at hun er bedst, gav Slava hende tæsk uden at afgive et sæt i New York sidste år, og måske er det netop en kamp mod doublemakkeren, der skal til for at hive hende ud af dødvandet.

King har gjort det fint i kvalifikationen, hvor hun overraskende slog Karolina Pliskova i den sidste runde, men hun har ikke vundet en singlekamp i en hovedturnering siden Washington sidste sommer. Siden dengang er det blevet til otte førsterundenederlag, og gruset er ikke hendes favoritmateriale. Jeg satser på en Slava-sejr i denne kamp til odds 1.65.
 

Spilforslag: Sats på, at Shvedova slår King til odds 1.82

Følg Sean Calverts daglige tennisspilforslag for Unibet her