WTA i Stuttgart: Jankovic stækker Stosur


Tirsdagens kampe i Stuttgart gav mig en nem gevinst ud af mine to spilforslag ved 2013 Porsche Tennis Grand Prix.

Mirjana Lucic-Baroni vandt sikkert over Elena Vesnina og sikrede mit handicapsats ved at tage åbningssættet 6-0. Dem, der havde satset direkte på underdog'en nød en dejlig start på dagen, da den 31-årige nummer 103 på verdensranglisten vandt kampen uden at afgive sæt.

Desværre formåede Nastassja Burnett ikke at gøre hende kunsten efter mod Sabine Lisicki i aftenkampen på Porsche Arena, og tyskeren avancerede til den næste runde, hvor hun møder vinderen af kampen mellen Jelena Jankovic og Sam Stosur.

Det er den kamp, der interesserer mig mest onsdag, og jeg satser på, at Jankovic drager fordel af en utvivlsomt udmattet Stosur, der var i ilden i Australiens sejr over Schweiz.

Den kamp sluttede først mandag, og Stosur har haft bøvl med en skade i højre læg i et stykke tid nu, hvilket får mig til at tro, at 1.90 på en Jankovic-sejr er ganske god spilværdi.

Serberen har genfundet formen på det seneste med en turneringssejr i Bogota på grus forud for en semifinaleplacering i Miami og en finale i Charleston på det grønne grus. Stosur er derimod ikke kommet længere end en kvartfinale i år.

Hun fik ganske vist et par sejre i Davis Cup i weekenden, men træthed, en lusket skade og en negativ statistik på 2-5 mod formstærke Jankovic gør, at serberen er mit klare bud på en vinder.

Adskillige andre kampe er påvirket af Fed Cup - ikke mindst opgøret mellem Anastasia Pavlyuchenkova and Ekaterina Makarova, hvor sidstnævnte erstattede førstnævnte i den sidste Fed Cup-singlekamp mod Slovakiet.

Jeg er ikke overbevist om, at Bethanie Mattek-Sands burde være favorit mod Yanina Wickmayer, der har slået amerikaneren tre gange ud af tre mulige. Derudover må man forvente en snarlig nedtur fra Roberta Vinci, hvis kalender har været pakket på det seneste. Hun møder Yaraslava Shvedova onsdag.

Der er ikke mange kampe, der frister mig i Marrakech, selvom jeg mener, at odds 1.68 på den aldrende italiener Schiavone er alt for lavt mod Petra Martic, der endelig ser ud til at have fundet formen i denne sæson med et par sejre i Katowice.
 

Spilforslag: Sats på, at Jankovic slår Stosur til odds 1.90

Følg Sean Calverts tennisspilforslag her