WTA-tennis i Bruxelles: Oprandi cruiser forbi Peng


Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor der bliver planlagt udendørs tennisturneringer i Nordeuropa i maj, eftersom de stort set altid bliver påvirket af vejret. Det inkluderer French Open, som jeg mener, man burde have droppet og flyttet til et sted som Spanien for flere år siden. Nu jeg er i gang, så mener jeg ikke, at Storbritannien er det rette sted for en udendørs græsturnering, men ok, det var et sidespring.

I fredagens program i Strasbourg kigger vi nærmere på den eneste eftermiddagskamp, nemlig Bouchard-Cornet, der spilles omkring klokken 14.

Det bør blive en fascinerende kamp. Den talentfulde Bouchard er outsider mod Cornet, der vil være endnu mere stresset end normalt, da hun ud over at spille på hjemmebane også er med i den turnering, hvor hun nåede finalen sidste år. Jeg ville ikke udnævne Cornet til favorit, og jeg har på fornemmelsen, at dysten kommer til at gå over tre sæt. Over 21.5 partier til odds 1.87 frister i den sammenhæng.

I Bruxelles spiller Romina Oprandi og Shuai Peng semifinale. Jeg satser på den schweiziske grusspecialist på handicap mod kineseren, der allerede har været nede med krampe i turneringen. Oprandi slog Peng sikkert på Oeiras' langsomme grus for nylig.

Opgøret begynder omkring klokken 15:30, og forholdene er perfekte for Oprandi, som jeg forventer, vil dække et handicap på -2.5 partier til et odds omkring 1.80.
 

Spilforslag
Sats på over 21.5 partier i kampen Cornet-Bouchard til odds 1.87
Sats på, at Oprandi med –2.5 partier på handicap slår Peng til 1.80