WTA-tennis i Linz: Kampen mellem Stephens og Petkovic bliver lang


The Generali Ladies Linz forsætter i Østrig torsdag, hvor der stadig er kampe i anden runde, der skal spilles på TipsArena. Vi ser nærmere på den kamp, der ser ud til at blive mest spændende:
 

Sloane Stephens - Andrea Petkovic (torsdag 16:35)

Der er tale om en gentagelse af en kamp, jeg var tilskuer til ved Wimbledon tidligere på året, og dengang vandt Stephens 8-6 i det sidste sæt.

Det var en meget velspillet kamp, og Petkovic var en smule uheldig med at tabe på en overflade, der ikke var hendes favorit. Noget af det der var åbenlyst set fra sidelinjen den dag, var, at Stephens' serv var en hel del hårdere end Petkovics ditto. Sidstnævntes spil har det med at være en tand for slapt med tanke på hendes kropsbygning. Sloane har her en betragtelig fordel.

Amerikaneren forsvinder af og til ud af kampene, hvilket altid er en bekymring, hvis man har sat penge på hende. Hun har stort set ingen nævneværdig erfaring med at spille indendørs; torsdagens kamp er blot hendes sjette som professionel under disse forhold og hendes tredje på tourniveau.

Stephens indrømmede, at hun var ramt af jetlag inden sin førsterundekamp, hvor hun først ankom sent til Østrig. Det er ikke umiddelbart et tegn på, at hun tager turneringen så seriøst, men hun spillede godt mod den svage Magda Rybarikova, mens Petkovic slog en anden defensiv type i form af Yvonne Meusberger.

Alting tyder på, at dette opgør går ud i tre sæt. Begge spillere er meget op og ned i kampene, så det solide spil er et sats på over 21,5 partier til odds 1.75, selvom Stephens-sejr på 2-1 til odds 4.30 også frister.
 

Spilforslag:
Sats på over 21.5 partier i alt i kampen Stephens-Petkovic til odds 1.75
 

Klik her for at spille på WTA-tennis hos Unibet