WTA-tennis i Luxembourg: Petkovic og Bouchard presser hinanden til stregen


Første runde afsluttes, og anden runde begynder i Rusland og Luxembourg i de to WTA-turneringer i uge 42.

Jeg ramte én ud af to spilforslag tirsdag, da Karolina Pliskova kom sig over en lurende skade og en kampklar modstander, Lourdes Dominguez Lino, og samtidig formåede at dække sit handicap. Desværre havde Slava Shvedova ikke tænkt sig at spille tennis i sin kamp i Moskva mod Elena Vesnina.

Der spilles i alt 10 kampe i de to turneringer onsdag, og vi kaster os over en spændende kamp i Luxembourg:
 

Andrea Petkovic - Eugenie Bouchard (14:05)

Det ligner dagens kamp i Luxembourg, og resultatet afhænger meget af canadierens fysiske form efter en hård tid på touren, hvor Bouchard har spillet 17 kampe siden US Open og nåede finalen i Osaka i sidste uge, hvor hun tabte til Sam Stosur.

Det har været en fin kampagne for Genie, og hvis hun kan presse de sidste kræfter ud af sig selv, så kan hun ende med at blive seedet i Australian Open i januar, hvilket man må antage, er årsagen til, at hun spiller her. Hun begyndte året som nummer 147, så det vil være lidt af en præstation at snuppe en seedning i Melbourne.

Det er ikke hendes form, vi stiller spørgsmålstegn ved, men træthedsniveauet må være for opadgående, og en førsterundekamp mod Petkovic er hård kost, men hun har fået en onsdagsstart, så i det mindste har hun haft et par dage til at akklimatisere sig og træne på underlaget.

Det er meget op og ned med Petkovic, og det er altid svært at sige, hvilken form for præstation, vi vil få at se fra hende, men hun nåede til semifinalerne sidste år, og hun fortjener sin favoritværdighed baseret på Bouchards vanvittige kampprogram - men jeg er ikke vild med hende til odds 1.73.

Bouchard vil utvivlsomt kæmpe, så længe hun kan, og over 20.5 partier til odds 1.82 giver mere mening for mig end at satse på, at Petkovic gør sit arbejde færdigt.
 

Spilforslag:
Sats på over 20.5 partier i kampen mellem Petkovic og Bouchard til odds 1.82


Klik her for at spille på WTA-tennis hos Unibet!