WTA-tennis: Vanskeligheder venter Venus i Cincinnati


WTA-turneringen i Mason, Ohio, fortsætter onsdag aften, hvor der venter Venus Williams en svær opgave mod Elena Vesnina. Venus, der er lavt sat til odds 1.87, er ikke værd at satse på som favorit i øjeblikket, og Vesnina er meget bedre end Jana Cepelova, som amerikaneren slog i første runde.

Russeren er frisk efter at have holdt pause for nylig, og desuden slog hun nemt Venus på stjernens favoritunderlag, græs, ved Wimbledon sidste år. Det er altså efter min vurdering den forkerte spiller, der er gjort til favorit her. Venus nåede godt nok til semifinalerne i denne turnering sidste år, men hendes helbred og form er meget tvivlsom, og hun er af samme årsag faldet meget i kvalitet. Vesnina rystede spindelvævet af tennisketsjeren og besejrede Kirsten Flipkens i tre sæt tirsdag aften, og jeg er fristet af at spille på hende som outsider til odds 1.92.

Der lader til at være en række næsten sikre spilobjekter med lave odds onsdag aften inklusiv Aga Radwanska mod Varvara Lepchenko og Na Li mod Lauren Davis, og du kan nok også godt sætte danske Caroline Wozniacki på den liste, da hun møder lucky loser Monica Niculescu, hvis utraditionelle stil ikke vil ryste rutinerede Caro.
 

Onsdagens spilforslag
Sats på, at Vesnina slår Venus Williams til odds 1.92
 

Klik her for at spille på WTA-tennis hos Unibet