Tennis: Shanghai Masters - Tip til kampene onsdag morgenEfter en ellers perfekt start på ugen i Shanghai udviklede tirsdagen sig til lidt af en skuffelse, da mit spil på Kevin Anderson gik i vasken på den mest uheldige måde.

Den store sydafrikaner kom tilbage efter at have været nede med et sæt i sin kamp i anden runde mod John Isner. Han kæmpede sig til den tredje tiebreak på stribe, og her førte han hele vejen og havde matchpoint ved 6-4.

Desværre blev han ramt af en gummiarm af episke proportioner, og han leverede kampen til Isner på en tallerken og tabte 6-7, 7-6, 6-7 på lige under tre timer.

Det blev ikke bedre, da en nervøs præstation fra unge Ze Zhang, der er mere talentfuld, end han her viste, førte til, at han tabte på hjemmebane til en godt spillende Yen Hsun Lu.

Andetsteds tirsdag oplevede vi endnu en sten på Bernard Tomics i forvejen famlende karrierevej. Tomic tabte klart til Florian Mayer, og det blev endnu en god dag for favoritterne, hvor kun Viktor Troicki og Fernando Verdasco gik hele vejen som underdogs.

Onsdag kommer alle de store kanoner frem i lyset i Shanghai i form af Andy Murray, Novak Djokovic og Roger Federer, og jeg vil umiddelbart vurdere, at Murrays kamp mod Florian Mayer sandsynligvis er den, der vil kunne byde på problemer for en topseedet spiller.

En kamp, jeg regner med, vil blive vundet af en outsider, er opgøret mellem Sam Querrey og Kei Nishikori, hvor førstnævnte giver odds 1.97.

Nishikori måtte kalde et par gange på sin træner tirsdag, da han vandt en rutinesejr over en kinesisk wildcard-spiller, og jeg tror simpelthen ikke, at den japanske stjernes krop kan holde til strabadserne efter en virkelig hård uge sidste uge i Tokyo.

Den fysiske anstrengelse og mentalt drænende titelerobring vil uden tvivl have sat sig sine spor, og hans odds 1.80 er for små mod Querrey, der slog Nishikori sikkert på hardcourt i Toronto for nyligt.

Jeg er stadig skuffet over, at Querrey endte med at koste mig penge, selvom han stod i den bedst tænkelige position mod Feli Lopez i sidste uge, og der er en risiko for, at det nederlag vil sidde i baghovedet på ham. Men han burde være for stærk for Nishikori i dag, og der er et strejf af værdi i hans odds efter min mening.

Der er et par favoritter, hvis odds er oppe omkring 1.30 i dag, og blandt spillerne i den liga vil jeg ikke turde satse på Janko Tipsarevic, der har været syg, i en kamp mod landsmanden fra Serbien Viktor Troicki, som trak sig med en lægskade i sidste uge. Det ligner en kamp mellem de levende sårede.

Tommy Haas burde vinde mod Tommy Robredo, og det samme burde Richard Gasquet mod Radek Stepanek og Stan Wawrinka mod Denis Istomin, men som jeg sagde i går, rører jeg ikke ved Istomin-kampe pt., og jeg vil også helst undgå kampen mellem en potentielt træt Milos Raonic mod Marcos Baghdatis.

Men Haas og Gasquet burde være rimelig friske, og begge to spiller ganske godt i øjeblikket, så de kan bruges i en double i dag, som giver omkring 1.70.

Der var kun ni ud af 16 vindende favoritter i anden runde af denne turnering sidste år, og endnu en outsider, der har gode muligheder i dag, er Alexandr Dolgopolov, der møder Gilles Simon omkring klokken 9 onsdag morgen dansk tid.

Det er altid risikofyldt at sætte penge på Dolgo, og forsigtighed er nøgleordet her. Ikke desto mindre så han ud til at være i glimrende form i sin åbningskamp mod Jeremy Chardy, og i dag er der en god gevinst at hente til 2.30.

Simon er en anden spiller, hvis krop har vist adskillige tegn på at have fået nok på det seneste - ikke mindst i finalen i Bangkok for et par uger siden. Og man skal regne med, at de to spillertyper sandsynligvis vil føre kampen ud i massevis af lange dueller, der vil teste begge herrers fysik.

Deres statistik mod hinanden lyder på 1-1, hvor Dolgo har vundet det seneste møde i Brisbane i begyndelsen af året, men formen er altafgørende nu, og Simon ser færdig ud efter min mening. Sidste år vandt han blot tre ud af 10 kampe efter US Open, og han har tidligere blot vundet tre kampe i Shanghai.

Dolgopolov burde have benzin tilbage i tanken, så jeg tror, at han repræsenterer den bedste værdi til 2.30.

Bedste spil:
Sats på, at Querrey slår Nishikori til 1.97
Sats på, at Dolgopolov slår Simon til 2.30
Sats på Gasquet og Haas i et doublespil til 1.70