TIM Cup: Optakt og spilforslag til Juventus-Cagliari


Efter fire måneders karantæne fra Juventus' bænk vender træner Antonio Conte i aften tilbage til sin gamle hjemmebane i Torino, når Den Gamle Dame tager imod Cagliari i ottendedelsfinalen i den italienske pokalturnering, TIM Cup. Comebacket til bænken forventes at være en af de faktorer, der gør, at tilskuerne vil møde talstærkt frem (officielt udsolgt) til kampen i en turnering, der ellers traditionelt ikke prioriteres særlig højt hverken hos trænere eller tifosi.

Mens de forsvarende mestre fra Juventus fører Serie A med fire point ned til Inter, så ligger modstanderen fra Sardinien på 14. pladsen med 16 point efter 16 kampe - otte er hentet hjemme og otte er hentet ude. I den forgangne Serie A-runde tabte holdet vigtigt terræn i bundstriden, da det hjemme på øen blev til et 0-2-nederlag til Chievo, som dermed overhalede Cagliari, der nu blot har to point ned til stregen.

Juventus vandt 1-0 ude over Palermo takket være en scoring i det 50. minut af Stephan Lichtsteiner. Conte har dog annonceret det, italienerne på ægte italo-engelsk kalder "un turnover", hvilket betyder rotation i samtlige kæder til kampen, der fløjtes i gang klokken 21 i Torino.

"Pokalturneringen er et udstillingsvindue, som vi skal udnytte ved at lade folk, der ikke har spillet meget, få spilletid", siger Juventus-legenden til La Gazzetta dello Sport.

Buffon starter godt nok på mål, men ellers har Conte tænkt sig at give spilletid fra første minut til marginalspillere som Giaccherini, Padoin, De Ceglie, Isla, Marrone og danske Nicklas Bendtner i angrebet.

Spilforslag:
Med tanke på rotationen i start-11'eren hos Juve ser odds 2.35 på, at begge hold scorer i kampen, fornuftigt ud.