Tippeliga: Bodø/Glimt besejrer skadesplagede Haugesund


Er Bodø/Glimts oprykningsenergi allerede ovre? Jan Halvor Halvorsens mandskab har ikke vundet i sine seneste tre ligakampe og har den nedslående målscore 4-8 i denne periode. Selvom 0-2-nederlaget til mestrene Strømsgodset senest ikke var overraskende, var 1-2-nederlagene mod Stabæk og Lillestrøm sværere at sluge. Det er netop mod den slags modstandere, Bodø/Glimt skal have point, hvis klubben skal blive i rækken.

 

Målmand Pavel Londak måtte gå skadet fra banen i kampen mod Strømsgodset, hvilket gav Lasse Staw sine første spilleminutter siden 2012, da han var Lillestrøm-spiller. Den 26-årige holdt dog buret rent i de cirka 60 minutter, han fik på banen.

Haugesund er heller ikke i god form; det blev ganske vist 3-1 over Brann den 30. april, men hvem slår ikke Brann i denne sæson? Forrige kamp endte 1-2 hjemme mod Aalesund, hvilket gør, at Araberne står uden sejr på eget græs (0-2-2).

Haugesund har ligesom værterne skader, der volder problemer. Danske Christian Gytkjær, der scorede tre gange i sejren mod Brann, humpede fra banen efter bare et kvarter i kampen mod Aalesund. Keeper Per Morten Kristiansen, Kristoffer Haraldseid, Erik Mæland og Michael Haukås er alle ude med skader.

Ingen af de to hold er i god form, men det er gæsterne, der har størst problemer på skadesfronten. Det er fristende at spille på Bodø/Glimt-sejr uden mål til modstanderen.

Spilforslag:
Sats på under 2.5 scoringer til odds 2.06
Sats på, at Bodø/Glimt vinder uden at indkassere mål til odds 3.45