Top-5 over sportsbegivenheder der blev spoleret af dårligt vejrAf og til gider Moder Natur simpelthen ikke se på hvilken som helst sportsbegivenhed, vi jordiske miniputter måtte beskæftige os med. Sådan gik det i går i Warszawa, da himlen åbnede sig før Polens VM-kvalkamp mod England, og opgøret blev udskudt.

Her får du eksempler på andre sportsbegivenheder, der er blevet spoleret af vejret:

5. Fodboldtornado

Det ene øjeblik spiller du en fodboldkamp, og det næste øjeblik løber du for livet med en tornado i hælene. Alex Fergusons hårtørrerkast kan ikke hamle op med det her.

4. Wimbledonskybrud

At regn sætter en stopper for spillet, er én ting - det sker ret ofte i tennis alligevel - men det er trods alt sjældent, at det fører til et show som dette, der satte nye standarder for dårlig smag. Dine forældre syntes sikkert, at det var helt fantastisk, men det siger vist også det hele.

3. Hedebølge under vinter-OL

Mildt og solrigt vejr er en bonus for tilhængere og deltagere inden for de fleste sportsgrene. Men ikke til vinter-OL. De Olympiske Vinterlege i Vancouver i 2010 kom i fare på grund af usædvanligt varmt vejr i Canada, hvilket betød, at snemaskinerne måtte skrues op for fuld knald i adskillige dage. Et sandt mareridt af dårlig sne.

2. Storm - og hvad den river med sig

Fodboldspillere bliver ofte beskyldt for at falde nemt til jorden, men man kan ikke være i tvivl om, at disse spillere i en sydafrikansk ligakamp havde grund til at lægge sig ned. Et voldsomt vindpust fyrede gennem stadion og blæste nogle (indrømmet skrøbelige) bandereklamer fra sidelinjen og ind på banen. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade.

1. Snevejr

Hele byen er dækket af sne. Vejene er glatte. Følsomme mennesker laver varme drikke og holder sig indendøre. Men hvad gør NFL? Spiller bold naturligvis! Det er ganske enkelt fantastisk, men tror I ikke, at I bliver nødt til at aflyse kampen?