Transfersnak: Får Liverpool fat i tidligere Champions League-vinder fra rivalen Chelsea?


Internetrygter

 

Rigmandsklubben Monaco overvejer at ændre den seneste tids transferpolitik ved at snuppe den engelske U21-stjerne Tom Ince fra Blackpool for en billig penge.

Hvorfor sker det?
Ince har været en ombejlet herre i England, men nu hvor hans kontrakt udløber om et halvt år, har han mulighed for at forhandle med udenlandske klubber. Faderen, Paul, spillede i udlandet, og det samme kunne være noget for sønnen.

Hvorfor sker det ikke?
Der er ikke mange englændere, der tager springet for at spille i udlandet, og Monaco stræber nok lidt højere end at hente en spiller fra The Championship.
 

Tabloidspekulation

 

Liverpool går efter at slå Tottenham og andre klubber i jagten på den tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou, der pt. render rundt i Lille. Angriberens pris skulle være 22,5 millioner kroner.

Hvorfor sker det?
The Reds' trup er en smule tynd, og ivorianeren, der vandt Champions League i 2012 og er god ven med landsholdskollegaen Kolo Toure, vil øge mulighederne i Liverpools angreb.

Hvorfor sker det ikke?
Kalou var ikke ligefrem en kæmpesucces i Chelsea, og hvis Liverpool virkelig går efter en placering i top-4, bør klubben så ikke sætte målestokken højere? 
 

Slingrekurs

Evertons John Heitinga har afvist at skifte til West Ham, og nu ser det ud, som om Norwich er tæt på at sikre sig den erfarne hollænder.

Hvorfor sker det?
Heitinga er utvivlsomt på vej ud af Goodison Park, og han er garanteret mere førsteholdsbold i Norwich, der står og mangler forstærkninger.

Hvorfor sker det ikke?
Forsvarsspilleren vil muligvis blive i Everton for at presse den økonomiske citron til det sidste, og klubben fra Carrow Road kan ende med at blive Sorteper, når det kommer til penge.
 

I overskud

Bayern Münchens køb af Robert Lewandowski fra næste sæson kan føre til, at Mario Mandzukic kommer i overskud i den sydtyske storklub, og Manchester United og Arsenal lurer i kulissen.

Hvorfor sker det?
Den store kroat ligner en spiller, der er skabt til Premier League, og han har brug for et sceneskift, hvis Lewandowski snupper hans plads.

Hvorfor sker det ikke?
United kan ikke garantere, at Mandzukic får Champions League-bold i benene efter sommerferien, og Arsene Wenger er ikke ligefrem kendt for at kaste store summer efter nye spillere.


Klik her for at læse de daglige transferrygter på Blog.unibet.com!