NBA: Problemer i sigte for Chicago Bulls i Houston


Chicago - Houston (00:05 natten til fredag)

Det er et møde mellem to forskellige kulturer natten til fredag dansk tid i NBA, når storscorende Houston Rockets skal besøge de hårdt spillende Chicago Bulls.

Begge hold er i rødglødende form efter All Star-pausen, og det bliver et opgør, hvor begge hold skal teste deres spilfilosofier mod et andet topmandskab.

De to hold tabte begge natten til onsdag, hvor Chicago faldt til San Antonio, mens Houston gik ned mod Oklahoma City, men det ændrer ikke på det faktum, at begge mandskaber har imponeret på det seneste.

Bulls har sat deres lid til defensiven, og Chicago lukker kun 92,3 point ind per kamp. Det er dog især Joakim Noahs MVP-niveau, der har løftet holdet; stjernen har i gennemsnit lavet 14,3 point og 11,1 rebounds i en serie af 11 sejre i 15 kampe.

Hans møde med Dwight Howard ser ud til at blive en af kampens nøgledueller, efter at Rockets' genfødte centre har lavet 17,8 og 11,7 i sine seneste 10 optrædener. Tilbage i september lavede han 23 point i Houstons 109-94-sejr over Chicago.

Bulls har ellers gjort det til deres speciale at holde storscorende mandskaber fra kurven; Miami, Dallas, Golden State, Phoenix og Minnesota er blandt de offensive hold fra top-10, som Chicago har holdt under 100 point i år.

Rockets er 4-13, når de holdes under 100 point, så overvej at satse på under 194.5 point til odds 1.88. På trods af Bulls' kompromisløshed i defensiven bør gæsternes nuværende form og deres offensive våben være nok til at sikre en nogenlunde komfortabel sejr.
 

Oklahoma City - LA Lakers (02:35 natten til fredag)

Så er det officielt: Kobe Bryants sæson er forbi. Og efter at have givet veteranen en opsigtsvækkende kontraktforlængelse i forbindelse med hans skadespause giver det mening at holde ham ude frem for at hive ham ind i Los Angeles Lakers' hårde kamp for ikke at slutte sidst i Western Conference.

LA har kæmpet forbilledligt i hans fravær, men holdet bliver i gennemsnit udklasseret med cifrene 102-107,8, og mod et hold som Oklahoma City, der trods en ikke imponerende formkurve har lavet i gennemsnit 114,1 point i de seneste otte kampe, finder vi spilværdi i under 219,5 point til odds 2.95.
 

Spilforslag:
Sats på, at Houston med pointhandicap -4.5 besejrer Chicago til odds 2.12


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!