Unibet kåret til årets bookmaker 2014


Ugen kunne næppe være begyndt bedre for os hos Unibet, efter vi blev kåret som "Online Sportsbook Operator of the Year" ved den syvende udgave af International Gaming Awards (IGA) i London.

Unibet var nomineret i tre kategorier: Socially Responsible Operator of the Year, Innovator of the Year og Online Sportsbook Operator of the Year, og vi er glade for at have snuppet den sidstnævnte af de tre priser ved den stort anlagte ceremoni på Savoy Hotel (se billedet herover).

"Det var en stor aften for Unibet og en prestigiøs award til firmaet", siger Head of Sportsbook, Erik Bäcklund, der deltog i ceremonien sammen med Unibets Anthony Cousins, Daniel Gambin og Maris Borello.

"Det skaber en forbindelse mellem Unibet-brandet og en anerkendt award og giver kunderne en tryghed ved, at de nu better hos vinderen af Online Sportsbook Operator of the Year", siger Erik og fortsætter:

"Vi var oppe imod nogle meget etablerede online-spiludbydere, så det at vi vandt, bør give alle hos Unibet anledning til at være stolte".
 

Klik her for at læse mere om IGA